E-mail Marketing: Overkommelige Internet markedsføring teknik

E-mail marketing er mærket som en killer metode når det gælder effektiv billig Internet markedsføring bestræbelser. Dette er fordi det er den mest udbredte og har det bedste ry at bringe målrettet trafik til websteder. Det bruges til at holde kontakt med dine kunder eller potentielle kunder, sende invitationer eller gøre specielle tilbud.

Det er så nemt som at skrive en e-mail, der kan være i form af et nyhedsbrev eller en almindelig meddelelse, og at sende, at så mange målrettet modtagere som muligt. Der er imidlertid en ideel måde at gå om det. E-mail marketing er ikke bare om at skrive hvilken som helst email, som du vil sende til nogen. For at præcisere det, er her nogle enkle tips i gør e-mail marketing bedst muligt.

1. Tilmeld dig kampagnen “Kan Spam”.

E-mail marketing er ikke under alle omstændigheder ensbetydende med spamming. Du er ikke meningen for at sende oplysninger, som din e-mail-liste ikke vil have nogen værdifuld brug for.

2. Lav din e-mail-liste, åbne den.

Din e-mail kan gå tabt sammen med hundredvis af e-mails at indbakke ejere er konfronteret med dagligdags. Forbedre din emnelinjen ved hjælp af ekstra blanktegn kreativt, tilføjer tekst symboler, starte hvert ord med stort begyndelsesbogstav, overbevisende spørgen, ikke at gøre utrolige krav og ikke bruge ordet gratis.

3. holde det ægte.

Ikke herunder nogen for godt til at være sandt udsagn gælder ikke kun for din emnelinjen. Din e-mail-indhold må aldrig legemliggøre ethvert løfte din virksomhed ikke kan holde. Gøre dit tilbud virkelig af værdi til dine modtagere.

4. må ikke gå for lavt.

Hvis du informere dine kunder om rabatter, minimal rabatter ikke er så effektiv sammenlignet med betydelige rabatter. Men aldrig tilbyde rabatter, der er lavere end din fortjeneste. Det vil besejre formålet med denne e-mail marketing indsats.

5. gør det begivenhedsrige.

Det handler ikke om modstridende råd, bør du holde en e-mail kort og sød. Dette tip er på herunder seminarer, konferencer og andre arrangementer i din e-mail. Virksomheder, der kræver uddannelse gavne meget fra denne metode. Med disse RSVP-kræver emails er gentagelse vigtige. Bare sørg for, at en rigelig interval anses før at sende en påmindelse e-mail.

6. sende nyheder.

At sende nyhedsbreve og postkort giver nyttige oplysninger til dine abonnenter. Disse er de bedste former for at nå ud til dine kunder eller kundeemner. Du bør holde oplysninger korte, enkle og direkte til punktet, for denne bedrift at være effektiv.

Med disse enkle måder at gå om din e-mail marketing bestræbelse, vil din virksomhed trives på ingen tid.

Leave a Reply

Your email address will not be published.