Netflix lærer Hollywood ‘alle’ myte

Vi alle ved, hvad der sker, når virksomheder forsøger at placere deres seneste største nyt produkt som at der er noget for enhver smag:

Trods alle hoopla, ikke vil alle bare samarbejde. Dvs. køber de ikke. Sker i filmbranchen, også.

The New York Times rapporter:

“Mens studierne bruger deres energi fremme… blockbustere rettet mod alle, Netflix har catering til hvad folk virkelig ønsker– og hjælper med at holde Hollywood rentable i processen.”

Amerikanerne har meget forskellig smag. Der er ikke noget for alle. Eller selv, de fleste alle. For at bevise det, stillede ejeren af Netflix dette spørgsmål:

Af de 60.000 titler Netflix har på DVD, hvor mange tror du, er lejet mindst én gang på en typisk dag?

Dem, der tror, at alle kan lide de samme film gæt lav – 1.000, siger.

Men det er ikke engang tæt på den virkelige historie. Amerikanerne er brudt op i mange lille marked tops… Netflix ejeren Reed Hastings rapporter:

“35.000 – 40.000 [forskellige] titler er lejet ud mindst én gang på en typisk dag.”

Tale om ikke-eksistens ‘alle’ fra film perspektiv.

Så, ja, finde folk som dig. Fællesskab af ligesindede mennesker, som du allerede er en del af. F.eks. kan du være nogen, der kender, du har brug for kosttilskud, fordi der ikke er tilstrækkelig ernæring i den mad, vi spiser mere, selv om det er økologisk. Så bede du for mennesker, med at verdenssyn. Kæmpe marked. Omfatter mig.

Lidt ligesom at finde folk til at spille tennis med – ikke du ser for dem, der allerede spiller? Eller invitere venner over til en nat i film. For denne særlige Netflix film du netop lejet, ikke du vælge netop dem, der som bekendt vil nyde at se det?

Vi er ikke alle de samme. Lyde indlysende, ikke sandt?

Virksomheder: Komme over det. Alle vil ikke gå nødder om din seneste nye produkter eller den nye division. Kun nogle vil. Lad reps fokus på de produkter, der tænder dem på. Stop handler, som de bør markedsføre din hele produktlinje. De er ikke et stormagasin. Lade dem markedsføre de produkter, de elsker at andre.

Reps: Hvis du har babyer, tilskynde dem til at føre med de produkter, de er begejstrede. Springe resten for nu. Og for dig selv, markedet i en eller to, der betyder mest for dig – hvor du har en autentisk historie at fortælle andre. Hvorfor ellers ville nogen andet give du øre?

Husk – efter en anden kan lide din favorit produkt også, du kan regne med dem til at stille dem orgasmic spørgsmål: “Hvad har du?”

Så lad os komme over alle tror?

Efter alt, gjorde selv Ford Motor endelig.

Leave a Reply

Your email address will not be published.