Top 5 websteder i 2010

YouTube er det mest besøgte websted på internettet. Den sprang to pladser i år. YouTube er vært for mere end 30 millioner brugere og uploader 300 minutters video i minuttet. Hvordan gør det listen over de 10 bedste websteder? Dette er nogle fakta, du skal huske på. Hver dag modtager webstedet mere end en milliard besøg. Det er også den største søgemaskine i verden, der genererer mere end fem milliarder søgninger hver måned. YouTube er ingen overraskelse at være blevet så populær på grund af dette enorme antal.

YouTube

YouTube er det bedste sted til selvunderholdning. YouTube har noget for enhver smag, uanset dine lidenskaber. Du kan vælge mellem en gratis og premium version. Begge tilbyder videoer fra hele verden laver en hjemmeside. Du kan vælge at bruge det ene eller det andet afhængigt af dine behov. Vi diskuterer forskellene mellem premium og gratis YouTube.

Vimeo er en anden fremragende video hosting platform. Det giver brugerne mulighed for at uploade videoer, få abonnenter og tjene penge gennem delte annonceindtægter. Det er den nærmeste ting til YouTube med hensyn til kvalitet og funktioner. Vimeo giver dig mulighed for at uploade ubegrænset indhold, men der er strenge retningslinjer for kvalitet. Du kan kun uploade 500 MB pr. Måned. Du kan uploade op til 5 GB indhold, hvis du opgraderer. Vimeo giver indholdsuploadere mulighed for at have en konto af bedre kvalitet.

Shopify

Shopify er en god mulighed for alle, der er nye inden for e-handel. Shopify er nem at bruge og har kraftfulde e-handelsværktøjer. Du behøver ikke engang at kende HTML eller kode. Det kan installeres på ethvert domæne, nyt eller eksisterende, og funktionerne inkluderer et integreret CDN, ubegrænset båndbredde og automatiske sikkerhedskopier. Vælg mellem en af de mere end 70 skabeloner for at tilpasse udseendet og layoutet på dit websted.

Shopify giver dig mulighed for at gemme en række forskellige indhold, så det er let at tilføje dem til dit websted. Du kan redigere produktbeskrivelser, se ordrer og administrere hele dit websted fra instrumentbrættet med få trin. Du kan også uploade blogs og oprette sociale mediekonti gennem platformens integration med sociale kanaler. Du vil være i stand til at få adgang til 24/7 kundesupport, og din konto vil være i gang på dage i stedet for måneder.

GoDaddy

GoDaddy giver dig mulighed for at være vært for et websted, der starter ved $ 10 pr. Måned. De tilbyder også gratis domænenavne. PayPal, større kreditkort og et GoDaddy-link er alle muligheder for at betale hosting. Du kan annullere din plan når som helst og få fuld refusion inden for 48 timer. GoDaddy tilbyder live chat support samt artikler, vidensbaser og artikler, der forklarer det grundlæggende i opsætning af et websted.

Skabeloner til mere end 1.500 brancher er tilgængelige på GoDaddys webstedsbygger. Baseret på din branche vælger webstedsbyggeren den rigtige skabelon til dig. Du kan vælge en anden skabelon, hvis du ikke ønsker at bruge den, der fulgte med din plan. Der er 20 temaer tilgængelige, og du kan tilpasse skabelonerne, så de passer til dine behov. GoDaddy tilbyder mange temaer og plugins, der er gratis til at hjælpe dig med at opbygge et websted, der passer bedst til din virksomhed.

Google

I dagens hurtige miljø henvender 88% af kunderne sig til internettet for at undersøge, før de køber. Selvom der er mange måder at udføre forskning på, er Google den mest populære. Googles resultatside for søgemaskiner har mange funktioner såsom lokale resultater, anmeldelser, anmeldelser, beskrivelser og svar på almindelige forespørgsler. Dens dynamiske og omfattende resultater gør det til en uvurderlig ressource for forbrugere, der ønsker at sammenligne priser og produkter.

Det er et vigtigt mål for enhver virksomhed at være på den første side af Google. Der er mange fordele, som du kan bruge til at hjælpe med at prioritere det som en del af din forretningsstrategi. Det bliver vigtigere at arbejde hen imod dette mål, da Googles søgeresultater er mere omfattende med infopaneler, udvidelige lignende spørgsmål og lokaliserede resultater. Det er dog vigtigt at huske, at klikraten falder, når du bevæger dig gennem søgeresultaterne.