Ved hjælp af Ebay noget peger Program.

eBay noget peger er en loyalitetsprogrammet, ligesom du kan få i en butik. Køberen optjener point på deres indkøb, som de kan derefter indløse for penge ud, når de betaler for varerne via PayPal.

Købere kan også optjene eBay noget point når de bruger eBay kreditkort, eller udveksle deres frequent flyer miles for eBay noget peger. Folk tror, det er virkelig dejligt at tage frequent flyer miles de kommer aldrig til at bruge og få ting på eBay for dem.

Sådan tilbud point til din købere.

Gå til og klik ‘Log i at tilbyde Manager’. Angiv et varenummer for at tilbyde noget peger på dette element.

Hvordan virker det?

Du vælge hvor mange point per dollar du vil tilbyde at dit købere, når de betaler du med PayPal. Hvert punkt koster dig 1c, og er værd 1c til køberen – eBay tage ikke noget ud på vejen.

For eksempel, hvis du sælger en vare værd $500, og du giver 2 point pr. dollar, så sælgeren vil modtage 1000 eBay peger noget – svarende til $10. Du betaler kun for punkterne, hvor køberen faktisk modtager dem, og du kan tilbyde punkter på som mange eller så få fortegnelser, som du har lyst.

Hver liste, du tilføjer, vil få et stort banner under beskrivelsen, siger “X noget point pr. dollar i den endelige pris for købere, der betaler med PayPal”. Købere kan klikke på det for mere information om ordningen.

Hvorfor ville du ønsker at?

Virkelig, de fleste sælgere, der tilbyder punkter gør det for at få omkring en betingelse for deres kontrakt med deres leverandør. Mange sælgere får kun adgang for varer til engrospriser, forudsat de ikke liste dem til salg under producentens kort, eller minimum annonceret pris. Punkterne, der tillader dem at tilbyde elementer på kortet og derefter give deres køber penge tilbage i form af point. Det er lidt ligesom en virtuel rabat.

EBay noget peger ordningen er god for dig og for eBay, som den tilskynder køberne til at bruge PayPal i stedet for mere besværlige betalingsmetoder. eBay er ivrige efter at fremme PayPal, og naturligvis troede det ville være en god måde at gøre det – for ikke at nævne, at det holder køberne kommer tilbage, at bruge deres points. Du får også skal angives på siden ‘Tjen point fra eBay sælgere’, som er her:

Her er en anden fordel for dig: Hvis du køber ting fra sælgere, der tilbyder noget point, du kan derefter bruge disse point til at betale din egen sælger gebyrer. En anden sælger kommer til at betale dine gebyrer for dig! Alt du skal gøre er at gå til mit eBay og derefter Account Management, klik på knappen Pay, og vælg derefter mulighed for at bruge din noget point til at betale.

Hvis du vil tilbyde point, så du vil din auktion til slut for så meget som du muligvis kan få – lade køber betale for deres egen point! Alt du skal bruge, er vores næste e-mail, alt om strategier at starte og afslutte din auktion.

Leave a Reply

Your email address will not be published.