18 Tips til at spare penge på benzin

Gaspriserne er stigende igen! Her er nogle tips til at hjælpe dig med at spare gas og spare penge, som vi nærmer os sommeren gaspriser.

1. holde bilen tunet op. Biler i dårlig stand, kører bruge mere benzin.

2. plan ture godt for at undgå unødvendig kørsel.

3. Når du kører din air conditioner får du meget værre gas kilometertal. Brug din klimaanlægget sparsomt. Hvis du har en lavere indstilling, bruge den. Slå det indtil bilen bliver cool, så slå det fra og lad blæseren cirkulerer den kølige luft. Kør aldrig din klimaanlægget med dine vinduer åbne!

4. holde vinduerne lukket når du rejser ved høje hastigheder. Åbne vinduer forårsage yderligere træk og sænke din gas kilometertal. Ved høje hastigheder, kan et åbent vindue bruge mere gas end mange klimaanlæg (især hvis de er på en lav indstilling).

5. tjek dit dæktryk. Oppustet dæk kan faktisk reducere dine brændstofeffektivitet, så ikke for meget.

6. Hvis det er muligt, ændre dit arbejde start tid til at undgå gridlock. Stoppe og gå trafik gør ondt din gas kilometertal.

7. Tag unødvendige emner ud af bilen. Du behøver ikke at medbringe snekæder rundt med dig i sommeren. Bare sørg for at sætte dem tilbage i når vinteren kommer.

8. Prøv ikke at inaktiv din motor i lange perioder. Hvis du sidder fast i trafikken og du tror du gonna gå overalt i de næste fem minutter, kan du slå din bil.

9. du behøver ikke længere at varme bilen op i lange perioder, især nye biler. Nye biler er lavet til at køre når det er koldt.

10. ikke rejse ved høje hastigheder i lavt gear medmindre du har brug for komprimering til at bremse ned.

11. Prøv at køre fartgrænsen.

12. Prøv at fremskynde langsomt når de forlader stop lys. Det er ikke en konkurrence med føreren i vognbane ved siden af dig. Den hurtigste person gennem skæringspunktet bare får lov til at bruge flere penge på gas.

13. ingen grund til at købe den højeste pris benzin. De fleste biler er bygget til at køre almindelig blyfri. Tjekke dig ejere manual eller konsultere en mekaniker. Jeg har haft mange fortælle mig, at de dyrere gas er spild af penge.

14. revving motoren unødigt spild af gas. Der er ingen grund til at rev før du slår dit køretøj.

15. Hvis det er muligt, forsøge at arrangere bil pools med kollegaer til at dele omkostningerne ved pendling til arbejde.

16. gå, bike eller køre til din placering, når det er muligt.

17. Når prisen er himlen høj, ikke fylde op. Vente på prisen for at gå, før du fylde din tank. Fylde din tank når prisen er Topper lader ved gas virksomheder, at du er villig til at betale latterlige priser for benzin.

18. og sidste, den største og vigtigste skridt i retning af spare penge på gas er altid forsøger at købe køretøjer, der får god gas kilometertal. Forskellen mellem 20 miles per gallon og 40 miles per gallon er enorm.

Leave a Reply

Your email address will not be published.